AL MIJN KLEDING VERKOPEN – WEEKVLOG 79

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nou daar is die dan, mijn eerste Nederlandse video! Zelf vond ik het mega leuk om deze te maken omdat ik voor het eerst echt mijzelf kon zijn en lekker makkelijk tegen jullie kon praten. Hopelijk zijn jullie dit helemaal met mij eens en vinden jullie het een leuke video!

Deze vlog gaat voornamelijk over het verkopen van een hele hoop kleding en de voorbereidingen daarvan. Daarnaast was het super mooi weer, dus inspireer ik je graag met wat fijne zomer lookjes en to-do’s voor als je in de stad woont. Ik zeg; lekker kijken en veel plezier! Liefs! BEKIJK DE VIDEO HIER


So here it is, my first Dutch vlog! Personally I really liked to make this video because I could be ‘the real me’ for the first time and talk to you easily. I hope you totally agree with this and like this video!

This vlog is mainly about selling all my clothing on a closet sale and the preparations of it. Next to that it was beautiful weather, so I inspire you with some nice summer outfits and to-do’s when you live in a city. I say: Please watch and enjoy! Love! WATCH THE VIDEO HERE

Watch my other videos here

SUBSCRIBE HERE
Share.

About Author

Floortje van Cooten

Floortje is the founder and director of the magazine and decides what happens and what will be posted. Besides that, she still loves to write articles herself and shares her passion like she did from the beginning of Floortjeloves.

Leave A Reply

^