FAMILIE VAKANTIE IN CANNES – WEEKVLOG 87

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hi lieve allemaal! Het is weer even geleden dat ik een video gedeeld heb, maar heb hier zo mijn reden voor die ik jullie in een aparte video nog ga uitleggen. Voor nu heb ik een gekke wirwar aan beelden die ik tijdens mijn familie vakantie naar Cannes drie weken geleden heb gemaakt. Ondanks dat het misschien niet zoveel is als jullie gewend zijn, hoop ik dat jullie het een leuke vlog vinden en een leuke impressie van onze trip meekrijgen! Daarnaast heb ik een hele leuke samenwerking waar ik jullie meer over vertel, dus kijk de vlog zeker uit! De post waar ik het over heb met de discount code kunnen jullie hier vinden.

Much love and talk soon! Xx Floortje

BEKIJK DE VLOG HIER!


Hi dear all! It has been a while since I last shared a video, but I have my reasons for it which I will share in a separate video later. For now I have a crazy selection of videos which I shot while I was in Cannes with my family three weeks ago. Besides that is a little less than you are known from me, I hope you will still like this vlog and get a great impression of how our holiday looked. Next to that, I also have a cool collaboration which I share, so make sure to watch it till the end! You can find the post where I am talking about with the discount code here.

Much love and talk soon! Xx Floortje

WATCH THE VLOG HERE!

Watch my other videos here

SUBSCRIBE HERE
Share.

About Author

Floortje van Cooten

Floortje is the founder and director of the magazine and decides what happens and what will be posted. Besides that, she still loves to write articles herself and shares her passion like she did from the beginning of Floortjeloves.

Leave A Reply