IK GA IN PARIJS WONEN – WEEKVLOG 82

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hi, super leuk dat je weer kijkt! Deze week heb ik een extra leuke vlog voor jullie, omdat ik samen met Shiseido naar Parijs ga voor een lancering van een nieuw skincare product. Super leuk dus! Naast dat ik jullie meeneem in de straten van Parijs, laat ik natuurlijk ook mijn week in Amsterdam zien met veel leuke shop en eet tips. Ik eindig mijn week in het fijne Scheveningen met mijn familie, dus een hoop to share! Ik hoop dat jullie het een leuke vlog vinden en vergeet ook zeker niet te abonneren! Xx BEKIJK DE VLOG HIER


Hi, thanks for tuning in! This week I have an extra cool vlog ready for you, because I am going to Paris together with Shiseido for the launch of a new skincare product. How exciting! Next to my trip to Paris, I show you my week in Amsterdam. I have many cool shop and eat tips for you in this vlog, so extra fun! At last I am ending my week on the beach in Scheveningen with my family. In other words; there is a lot to share! I hope you will enjoy this vlog and don’t forget to subscribe! Xx WATCH THE VIDEO HERE

Watch my other videos here

SUBSCRIBE HERE
Share.

About Author

Floortje van Cooten

Floortje is the founder and director of the magazine and decides what happens and what will be posted. Besides that, she still loves to write articles herself and shares her passion like she did from the beginning of Floortjeloves.

Leave A Reply

^