WELCOME IN PARADISE – WEEKVLOG 83

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dat was me een weekje wel weer! Afgelopen week heb ik echt een droomreis naar het prachtige Izmir mogen maken samen met Club Marvy om hun prachtige resort te ontdekken. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen! In tegendeel zelfs; ik wilde niet meer terug! Geniet met me mee op deze prachtige locatie omringd door zon, zee, strand en een hele hoop lekker eten! Ondanks dat het maar kort was, was het heerlijk! Tot slot sluit ik mijn week af op een sloep van Blue Boat samen met de liefste mensen om me heen. Dubbel geluk dus! Ik hoop dat jullie genieten van deze weekvlog! Liefs! BEKIJK DE VLOG HIER!

Bezoek Club Marvy – Volg Club Marvy


That is what I call a week! Last week I made a dream trip to the beautiful Izmir together with Club Marvy to discover their more than gorgeous resort. Of course you can’t say no to such a trip! Actually, I never wanted to leave! Enjoy the trip with me on this beautiful location, surrounded by sun, sea, beach and a lot of delicious food! Even though it was short, it was more than lovely! Next to that, I end my week on a boat from Blue Boat together with the sweetest people around me. Dubbel lucky me! I hope you will enjoy this weekvlog as much as I did! Love! WATCH THE VLOG HERE!

Visit Club Marvy – Follow Club Marvy

Watch my other videos here

SUBSCRIBE HERE
Share.

About Author

Floortje van Cooten

Floortje is the founder and director of the magazine and decides what happens and what will be posted. Besides that, she still loves to write articles herself and shares her passion like she did from the beginning of Floortjeloves.

Leave A Reply

^